Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina färger var grå

Lura dig själv, din idiot
sånger du glömde sjunga med
Att vilja spela musik när volymknappen är ur funktion.
Visst är det ok att finnas lite mindre när vi är tillsammans
som skuggan som behöver sin stjärna för att förbli i det dolda
att spela på sin roll tills du inte kan bli något annat

Sprinkla på lite av dina färger, kanske du kan skapa en regnbåge
medan Ior kämpar för att bli min eviga maskot.
Depression är som färger som kastas upp bara för att landa i intet.




Fri vers av gurkmupp VIP
Läst 191 gånger
Publicerad 2020-02-04 02:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

gurkmupp
gurkmupp VIP