Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilsen själ.


En kropp skräddarsys med vikter i form av ett gymkort.
Exteriören ska finslipas med konsumtionens anda.
Vi ska andas ut dessa ord, parfymer, kläder, alkoholen som förstör våra drömmar.
Vi vill ha perfektion i en värld där vi aldrig finner något i närheten.
Gräset vi aldrig själva vattnar, vi drömmer om andras drömmar och dagar istället för att jaga våra egna förhoppningar.

Inte för att jag vill vara den som är den..
Men jag är den som observerar.

Alla turer jag drar ifrån centrum och bara vill hitta hem i denna vilsenhet..
Jag finner inga svar, ingen ro mer än att jag vet att jag är inte instagram-horan, jag är inte alla vikter jag drar på Sats.
Jag har dragit med mig andras drömmar, deras väg till perfektion och jag vill bara stå på mina egna ben och säga ja till allt jag vill må bra av.

Göra mer av vad jag behöver.
För min existens.

Inte för att göra butikerna rikare och min själ fattigare.
Inte låna dagar av alkoholen.
Inte låta min fitta bli våldtagen av männens lustar för att jag bara vill ha kärlek.

Inte låta mitt kort dras emellan dessa kortterminaler för att tömma min själ.

Jag vill ha mer.
Av mig själv.
Av världen.
Av människor.





Fri vers av gurkmupp VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-05-13 16:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

gurkmupp
gurkmupp VIP