Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag dansar på moln


Har dikten överträffat verkligheten

Nu dansar jag på moln och ser solen fast det regnar.

Var om inte ovan molnen där himlen alltid är blå.

Grå dagar har blivit hopp över hagar och ser prästkragar mitt i november.

Ser och hör en person med mörk röst och vackra ögon genom dina känsliga och berörande ord och meningar.

Har äntligen dikten överträffat verkligheten eller är det verkligheten som överträffat dikten?




Fri vers av wildah
Läst 206 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-11-28 19:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wildah
wildah