Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gumman!

Jag kommer aldrig sluta kämpa för dig, jag kommer aldrig sluta kriga.
Jag kommer aldrig sluta hjälpa dig att uppnå dina drömmar och dina mål.
Vad som än krävs, jag kommer aldrig sluta finnas här och hjälpa dig med det du behöver!
jag älskar dig Louise Nodemar!




Fri vers av Nikoh
Läst 228 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-28 19:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nikoh