Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En munsbit av dig

Smakar sött

äter ljuva känslor


Ger min kropp

till flytande allt

och låter dig snida dina banor

till cellernas djupaste kammare


Njut mig långsamt

till exploderande rus




Fri vers av livsdans
Läst 141 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-28 19:34



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Sensuellt och hett!
2012-12-04

  Elwania
Love och passion
ett gudinne ämne av många arter
2012-11-28
  > Nästa text
< Föregående

livsdans
livsdans