Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snart jul igen!

Nu är det snart jul igen
då ska vi ha kul igen

Alla de små liven
stressar runt och runt

Granen barrar fint i stugan
ljusen brinner med sotig låga upp

Ta en bit av skinkan
drick lite glögg

Röd om näsan
löften till nyår

Hmmm aj aj
ja vi får väl se hur det går……..




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 542 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-11-29 07:41



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint skaldat dina ord väcker många tankar
2012-12-08

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
Den julen. Snart är den här och lika snart är den över. Frisk fläkt i julstök
2012-11-29

  ResenärGenomLivet VIP
Trevligt när familjen samlas...
2012-11-29

  mare VIP
Låter härligt, särskilt för barnen ;)
2012-11-29

    ej medlem längre
underbart med jul.. och eftertanke
2012-11-29

  Angel of love
Ja nästa år ska jag börja mitt nya liv..... ;))
Ja julen är underbart vacker!
2012-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin