Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

One soul!

The moment inspires me
together, we are all one soul




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 201 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-11-29 10:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En mycket tilltalande och vacker tanke!
2018-12-06

  anits VIP
Vackert
2012-12-08

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
Alla är en, en är alla....vackert!
2012-12-05

  livsdans
Ja där vill man vara! Snyggt!
2012-12-04

    ej medlem längre
Vackert ögonblick.
2012-11-29

  Jeflea Norma, Diana. VIP
my moment/one soul!mycket fin din filosofi hur förhåller sig här på jorden bland oss människor, jag kommer ihåg min mamma brukade säja till mig du flicka ska förstå att:
”en bit ruttet kött förstöra allt kött”. Men då fick kancer bara onda mäniskor gud vill straffa,
p-piller som skapar bröst kancer fanns inte.
Ha det gott i snö och frisk luft/Diana.

2012-11-29

  Angel of love
Den var vacker!!!
2012-11-29

    ej medlem längre
LOVELY moment ..
2012-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin