Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag önskar att jag inte vore så jävla trasig

dagar som idag orkar jag inte vara stark, orkar inte bära masken
orkar inte äta, orkar knappt prata med folk

samma gamla repliker om och om igen:
"jadå jag mår bra" och "jag är bara trött"

går knappt ur sängen över huvud taget,
orkar inte ta tag i mitt liv

så jag gömmer mig under täcket, flyr verkligheten och
sover tills jag inte vet vilken dag det är längre

hur lagar man nånting som varit trasigt från första början?




Fri vers av Afterthought
Läst 283 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-12-01 20:28



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"How do you fix a broken part?" (Iggy Pop)

Känner ungefär på samma sätt, fast när det gäller ätandet är mitt problem det motsatta.
2012-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Afterthought
Afterthought