Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag drömde om dig inatt

jag drömde om dig inatt
drömde att du var här
du dansade med min själ igen
papperstunn och genomskinlig

du bad mig förlåta dig
för att du flydde bort från mig

men vi vet ju båda två
att det var dig själv du lämnade

även om det var jag som blev kvar




Fri vers (Fri form) av Afterthought
Läst 250 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-01-30 04:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Afterthought
Afterthought