Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när dagen gryr

papperstunna vingar
fattar eld i månljuset
rävarna skäller mot stjärnhimlen
urskogen slukas i lågor
och jag dansar i askan
när dagen gryr




Fri vers (Prosapoesi) av Afterthought
Läst 240 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-01-27 03:41



Bookmark and Share


  Stay Golden
Ohhh witchy ;)
2019-01-30

  SatansSon VIP
denna text ger mig ståpäls,
2019-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Afterthought
Afterthought