Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Papercuts

får syn på mig själv
och liksom ryggar tillbaka.
hur det känns som jag kommer få papercuts
om jag rör vid min egen hud
hur det spänner och sticker av att andas.
men hos dig, älskling
hos dig förvandlas jag till något mjukt.
något lugnt, nästan vackert




Fri vers (Fri form) av Afterthought
Läst 167 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-08-26 17:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Afterthought
Afterthought