Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trygghet

tidig morgon
vaknar med starka armar
runt min kropp.
orden i mitt öra,
lika varma
som läpparna
mot min hals




Fri vers (Fri form) av Afterthought
Läst 170 gånger
Publicerad 2019-08-11 23:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Afterthought
Afterthought