Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

himlaspann




ur himlaspann
faller en pärla

under babaoträdets krona





han smeker
kvinnans vävarfingrar

med vidseendeblick



han står
invid

med snäckskalsbanden
runt hals
runt vrister



han tar ett hopp
till molnets yttersta spets

så är hans glädje




hon svara ja


i det röda dammet
lägger sig

sandrosens mönster




de seglar
i arken till floden

där kakaduor
hänger toner



i vildträdens
handfång




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 145 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-11-29 21:51



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
>Under själen
2012-11-30

  Elwania
underbar bokmärke
2012-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser