Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ejslocknad





den vita fjärilen slocknade aldrig



den vita fjärilen bosatte sig i
hennes drömvingars nyckelben





spindelmor
vävde

sömmade malhålen hela




malen
kysste

korallrevens stjärndans




hästar betar
ur sjögräs
lugna

vågor




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 114 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-11-29 22:13



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Ljuset värmer i denna
2012-11-30

  Lars Hedlin
Nära till ljus
2012-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser