Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett litet löv

 

 

Det var ett litet löv

som satt på sin gren.

Den såg ner mot marken

och hösten närmade sig.

 

Den tänkte att snart

är det höst

och visste att dit ner

skulle den ramla,

och han var så rädd!

 

Så kom hösten

och löven föll

en efter en.

 

Så en sen höstdag

var det lilla lövets tur

den kände att det lossnade

bit för bit. 

Och den var så rädd

det var ju

så långt till marken.

 

Jag är också rädd

för även min höst 

har kommit.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 323 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-11-29 23:38



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Oj vad dessa ord berör och berör på ett fint sätt.
Men när lövet har fallit så finns det en ny värld att möta ;.)
/kram
2012-12-01

  ResenärGenomLivet VIP
Jag tycker om hösten...den är vacker...
det gäller att plocka de bästa bitarna ur allt...
även ur våra liv...oavsett var vi befinner oss...
2012-11-30

  Maj-Lis VIP
Alla faller vi en dag...men olika hårt och svårt
2012-11-30

    ej medlem längre
berör ...
2012-11-30

  Bibbi VIP
Starkt berörande.
2012-11-30

  Angel of love
Sorglig och vacker! Men faller du som ett löv så dalar du bara ner försiktigt! Och kan finnas nån som fångar upp dig! Vackra löv vill man spara!

2012-11-30
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP