Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I will not stop!

I’m in conflict with myself
Spending time in a strange way

To occupied
And could not see how to be free

Give me a brake
Perhaps a trip somewhere

Hope I could travel
To a beautiful place

Perhaps someday
We are at the same spot

Have we done this before?

Get up
I will not stop




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 126 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-11-30 12:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Som människor möts i natten. Så sant om att vi ibland finner varandra på samma punkt för att därefter skiljas igen.
2018-12-06

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
Texten känns som en frihetslängtan, den där känslan att vara fast och inte komma loss. Nästan fastbunden. Gillar!
2012-12-05

  chrissie
Längtan eller förtvivlan?
2012-11-30

  ResenärGenomLivet VIP
Alltid bra att göra något åt sin situation...
2012-11-30

    ej medlem längre
keep going!..
2012-11-30

  Angel of love
Utstrålar längtan! Vacker
2012-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin