Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Passion

 

 

Passionen

mellan dig och mig

är en dröm.

Den brinner

i våra sinnen.

 

Vi ser den 

i våra ögon.

Känner den

i våra kroppar.

Passionen

mellan dig och mig

når aldrig klimax .

 

Den är bara en dröm 

men den är vår dröm.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-30 21:08



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
En härlig dröm...
2012-11-30

  Angel of love
Lustfyllt och vackert, passion är alltid vackert!
2012-11-30

    ej medlem längre
mycket vacker ...
2012-11-30

  Maj-Lis VIP
Vackert
2012-11-30
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP