Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden

 

Är det inte så

att tiden egentligen

går bakåt.

 

Inte att vi blir yngre

och yngre

men det verkar 

som om vi upprepar historien.

 

Se världen i dag

och se världen i går 

 

 




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-11-30 22:34



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Begrundar.
2012-12-02

  Ljusletaren
Så har jag också läst att det kan vara/kram
2012-12-01

  Angel of love
Ja tåls att fundera på! Bra textat!
2012-11-30
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP