Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Just nu i denna stund


Kram till den det berör!

Ljuset darrar i lyktan men vägen syns svagt i skenet.

Det är bara Du som kan göra så att ljusskenet blir starkare och jag ser mer än nu.

Du vet att jag är svag för Dig och att jag aldrig skulle göra något som Du inte vill.

Till Dig med en tanke om att jag tänker på Dig just i denna stund!




Fri vers av wildah
Läst 246 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-12-01 10:26



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
vackerfint i
ömhet
2012-12-03

  Larra
ja kram då
2012-12-03

  Den lilla sjöljungfrun
så fint att få vara den du tänker på just nu!
2012-12-01
  > Nästa text
< Föregående

wildah
wildah