Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill du ha mer?

Din blick ser bedjandes på mig
länge står du där och väntar

Tar tag om dina höfter
drar dig allt närmre

Omfamnade i ljuvligt rus
det tar aldrig slut

Vilken värme det ger
säg mig vill du ha mer?




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 236 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-12-01 11:01



Bookmark and Share


  Karin Jungå c/o Vemod VIP
Man känner blickarna, man känner händerna. Din text lever!
2012-12-05

  Osvalds_Dotter VIP
Nyförälskelse strålar om dessa ord!

2012-12-01

  Angel of love
Tyckte jag om, applåd i massor!
2012-12-01

  Maj-Lis VIP
Vackert
Sådana stunder...vill man ska vara länge
2012-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin