Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Melankoli!

Styrde ut mot verkligheten
modigt och starkt

Tyst dånade natten
stärkte min melankoli

Stadiet mellan vaken och dåsig
med lite tur forsatte nattens färd

Melankoliska käsnslor lämnades kvar




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 270 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-12-01 11:12



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket fint skaldat, dina ord berör
2012-12-08

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
Vacker reflektion! Jag befinner mig där just nu!
2012-12-05

  Linda CH VIP
Mycket fint skaldat!
2012-12-03

  Angel of love
Vacker...
2012-12-01

  chrissie
,, i ett flöde av känslor!
2012-12-01

  Anya VIP
Jaa nattens känslor släppar ofta efter en lång stund på dagen. fint fångat här!
2012-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin