Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tre om rött


det finns en manege
där livet smugit sig in bland sågspån
och trasigt blod
en manege där
en kvinna lagt sitt jag av nytt och vävt
bland lust och hudens kåta värme
en manege där
älskog alltid är ett nära

------------

människan kan bara låta trapetserna
vara vägen till ett möte
och en dans för de älskande
ty alltet lät havet dela sig
och det som en gång hänt
vandra mellan vågorna
för hon måste lösrivas
från de svarta tatueringarna

-------------

när det regnar små noteringar
av hemligheter 
och magikern låter
de små elefanterna dansa 
skapas det en cirkus av lycksalighet 
och en människa lämnas öppen klar
älskande röd 
och händers närhet
inget annat och ändå allt

--------------




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 170 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-12-01 11:24



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra skrivet!
2012-12-01
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP