Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En osammanhängande text

Det är livet
Med dess dynamik
Skiftningarna
Som berör

Det är livet
Som griper tag
Stämningarna
Som berör

Det är livet
Ditt enda
Du har din stund

Det är livet
Öppna dina sinnen
Inse att inget är givet





Fri vers av AA VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-12-02 01:01



Bookmark and Share


  Christine Sabel
Svänger härligt dessa ord, föreslår dock att du kan stryka sista raden
2012-12-02
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP