Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Textarg


bara en kort stund

djävulusiskt jättearg och högexplosiv
som en fucking fontän på speed

jeg gider ikke!

och sa jag fuck det hele?

högt nog?




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 176 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-12-02 12:00



Bookmark and Share


  Nanna X
danska är bra att svära på. for helvede.
2012-12-02

  Larz Gustafsson VIP
Folk som aldrig blir arga är sjuka i huvudet. Eller blir det.
2012-12-02
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP