Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(steganografisk dikt)


Min vita val


Gudinna och dess
kvinliga anlete
ristade i nutiden

Njutning inandas rytmiskt av kärlek
tänker, njuter envar med egen låga ekandes
Enkelt tycks minuter evigheten fly
Tysta tankar, intima morgnar




Bunden vers (Annat versmått) av Synx
Läst 315 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-04 19:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Synx
Synx