Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(be)sviken

Hur kan du komma in i min själ

utan min tillåtelse




Fri vers av livsdans
Läst 193 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-12-05 16:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Välfråga med stort
utrops tecken!
2012-12-08
  > Nästa text
< Föregående

livsdans
livsdans