Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinterskrud

Stockholm
i vinterskrud
det lyser vitt

Snön har dragit sin slöja
över hus och bilar
staden omformas
tystnad råder

Människorna kurar
håller andan
inför mörgondagen

Inför snön
och snöandet
råder vi inte över





Fri vers av AA VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-12-06 00:06



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
så sant
fina rader
om snön
jag tycker mycket
om snö :)
2012-12-06
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP