Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I natt ska jag drömma!

I natt ska jag drömma

I sömnens värld
blir sagan fri

Där kan vi vara som vi vill
alla önskningar slår in




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 286 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-12-07 10:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vad gjorde vi utan våra drömmar...
2012-12-09

  mare VIP
Sant...vacker bild..
2012-12-09

  anits VIP
Vackert skaldat om drömmar
2012-12-08

  Angel of love
Ja i drömmen lever man!
2012-12-07

  Ninananonia VIP
Vackra drömmar :)
2012-12-07

  Anya VIP
Ja, en sån dröm vill jag ha!
2012-12-07

  Maj-Lis VIP
Fin bild och vackra tankar
2012-12-07

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
ja, just så är det. Bara trist att man så sällan kan styra sina drömmar
2012-12-07

  Federico Romano
Drömmen är värld för sig.. Drömmer en del..
2012-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin