Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vara korrekt eller leva i skam?

Hur ska jag våga

visa mig själv

när jag blir feltolkad


Hur ska jag våga

uttrycka min tanke

när ord

blir viktigare än innehåll


Hur ska jag våga

vara

inför dig




Fri vers av livsdans
Läst 211 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-12-07 17:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Starka ord
ekande

och svaren
fin där
innei
2012-12-08

  Elwania
ursäkta min stavning ,,det ska ju vara speglar
2012-12-07

  Elwania
vi sprglar ju oss själva i varandra
kanske det kan vara oss till hjälp
2012-12-07
  > Nästa text
< Föregående

livsdans
livsdans