Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MIN MJUKA BARM

Låna mej ditt täcke

och din arm

Då lånar jag dej

min mjuka barm

*

Låna mej

ja, vad du vill

Jag kryper då

så tätt intill

*

Låna mej

dina händers lek

Och jag lånar dej

Ja, det du vet

*

Så när du lånar mej

ditt täcke

och din arm

blir vi inte bara varm

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2012-12-07 18:15



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket mycket fint!
2012-12-08

  M M Mannheim VIP
Jag kommer till dig smygande med mitt täcke och under det få vila i din mjuka barm. Tänk vad din dikt för med mig.
Tror inte att bilden som illustrerar dikten överstämmer med verkligheten, Du!
2012-12-08

  ULJO
Värme och kärlek här
2012-12-07

  aol
härligt ömt vackertså passionerat,
2012-12-07

    ej medlem längre
Härlig längtan...
2012-12-07

  ResenärGenomLivet VIP
Längtan efter närhet...vackert...
2012-12-07

    ej medlem längre
Berörande vackra ord med en varm innerlighet.
2012-12-07

    Upplandspoeten
Underbart skrivet, man riktigt känner hettan!!
2012-12-07

    Ken Cassel
Vi blir stekheta! (-.¤)
2012-12-07

    ej medlem längre
mjuk, och fin text...
2012-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP