Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillsammans blir vi till

Sjunker in

i plats för nära

öppnar lugn

i sinnens intryck



Du finns



Känner dig

ur formen inom


Vem är jag

med dig


Jag finns



Skapa liv



Vi finns

från inifrån




Fri vers av livsdans
Läst 174 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-12-08 11:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Riktigt genomfint Livsdans!
Det här är nära vara, nej,
det här Är Vara
2012-12-09
  > Nästa text
< Föregående

livsdans
livsdans