Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är det bara jag som sett?


Är det så vi vill ha det?

De som är snälla och har ett varmt hjärta säger oftast inte emot.

De vill inte bekymra och ställa till.

De som vill bråka får hållas.

Sållas inte bort utan finns överallt.

Så kan det egentligen vara var som helst om man är fler än en.

Den som skriker högst hör man på.

Är det så vi vill ha det?

Så få gör något mot detta eller ens hörs på något sätt.

Man tror till slut att det är bara en själv som sett.




Fri vers av wildah
Läst 333 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2012-12-09 12:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Nog väl mycket i det.. Men samtidigt, de som skriker många gör ju det för att de inte får logiken i helhetsbilden.. Där kommer överlevnadsstrategin in. Den lever kvar i försvarmekanismen.. Och den är sund. Men att kunna urskilja är nästan omänskligt.
2012-12-13

  whatfarstar
Tyvärr är det ofta så, de som inte säger emot blir hack-kycklingar..bra text.
2012-12-13

  Christine Sabel
Nej, så vill vi inte ha det. Men jag tror att våra snälla handlingar är minst lika viktiga.
2012-12-13

  Flicis VIP
Du har lyckats fånga en tanke, som är som min tanke. Fast jag har inte lyckats formulera. Väldigt fin känsla i texten och säger det mesta, av människor idag.
2012-12-12

  Lavinia Röd
Ibland kan det vara snällt att bråka och väldigt elakt att vara tyst.
2012-12-09

  Svart svan
Jeremy Griffith?
2012-12-09

  Federico Romano
Frågar du mig..
Det stämmer nog hur som helst..
2012-12-09
  > Nästa text
< Föregående

wildah
wildah