Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack änglar att ni finns

Du är omringad,
Ge inte upp!

Du är omringad
av änglar!
Riktiga änglar.

Vi ser inte alla,
men ibland tar de gestalt
i kött och blod: en granne, vän, kollega,
sos-operatör, ambulanspersonal...

För var dag
vart andetag,
hjärtslag
tackar jag!

Tack att jag,
ännu har
en far!

----------------------------------------------
Speciellt tack till Erik, som var på rätt plats och direkt gjorde allt rätt!

 




Fri vers av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 517 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2012-12-10 01:07



Bookmark and Share


  Annika Persson
på vilket moln är du jourhavande ängel?
2012-12-14

  anits VIP
Så fint när hjälpen kommer i rätt tid
2012-12-14

    ej medlem längre
Hjälpen är ditt i ditt så skriv om hur det gick sedan med den som höll på att förolyckas
2012-12-14

  Magica VIP
Så fint!
2012-12-14

  Annika Persson

tänk om man är en ängel själv




2012-12-14

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen av denna fina text!
2012-12-13

    Birgersdotter VIP
Vacker viktig berörande text.
2012-12-13

  Ljusletaren
Underbart fotot och en underbar text!
Skönt att få veta att det gick bra för din pappa :-)
/kram
2012-12-11

  ResenärGenomLivet VIP
Ett tack från hjärtat...fantastiskt...
2012-12-10

  walborg
Blir varm av att läsa detta! God Jul!
2012-12-10

  Minkki VIP
Fint med hjälpen i rättan tid :)
2012-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)