Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Provsmakare!

Det var en kvinna från sveriges avlånga land
hon gjorde en man betagen, smekte honom på magen

Han sa jag är provsamkare jag i 1:A Graden
kan jag få smaka på madam och ge dig en smakbit på min
så kanske jag får smaka din??




Fri vers (Fri form) av Lars Hedlin
Läst 169 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-12-10 09:37



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
rolig :)
2012-12-10

  Angel of love
:)) den var bra... Rolig!
2012-12-10

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
Denna var rolig!
2012-12-10

  Maj-Lis VIP
Inte dumt
2012-12-10

    ej medlem längre
fyndig!!
2012-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin