Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

allt som var så levande

under täcket
det orörda vita svala

övervintrar




Fri vers av Mow Dean VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2012-12-10 19:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vilsam i sin enkelhet...
2013-03-10

  Anoo Niskanen VIP
Sannare än så kan det inte bli.
2012-12-30

    ej medlem längre
Skarpt! Knivvas poesi, korta hug, djupa sår. Sånt gillas!
2012-12-27

  sommarmoln
Jättebra!
2012-12-12

  Lena Själsöga Keijser
ett
smycke
2012-12-10

  Maj-Lis VIP
Ja, så mycke under de täcket
2012-12-10

    ej medlem längre
Du säger så mycket...mellan raderna. Njutbara ord.
2012-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Mow Dean
Mow Dean VIP