Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ser en människa lida i onödan

Vill säga dig

att du har fel


Att du inte får

hålla verkligheten ifrån dig


Även om det inte

är din mening att skada

blir konsekvenserna

av ditt sätt att blunda


alltför betydande


Hur ska jag få dig att

känna

att våga se och höra

från nya perspektiv




Fri vers av livsdans
Läst 175 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-12-11 20:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

livsdans
livsdans