Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Empirisk forskning

Ingen vet någonting.
Och jag har ingenting sagt.
Men jag tycker inte om dig.
Du har inga goda egenskaper.
Redan när jag tog dig i hand första gången
anade jag att vi inte skulle trivas ihop.
Stel, stram och otrivsam,
det är vad du är!
Har inte en aning om vad teamwork innebär.
Jag känner mig inte bekväm i ditt sällskap.
Det var tänkt att vi skulle samarbeta i
stort sätt varje dag...men...
Det är alltid jag som måste anstränga mig
för att få allt att fungera.
Du bara trilskas.
Faktum är att du är helt värdelös.
Du är den sämsta potatisskalare
jag någonsin ägt!
Så jag tänker skänka dig till Myrorna.
Nu är det sagt.




Fri vers av Stardust VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-12-12 09:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP