Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mosaik

Jag är en mosaik
Av mina levnadsplatser
på resan genom livet

Varje plats som var mitt hem
Har format, gjort avtryck
Förnimmelse av denna känsla kommer då jag från tåget
Blickar ut över vinterlandskapet

Tankarna kommer
Vid anblicken

Mosaiska minnesbilder
Virvlar runt

Tåget går dock envist framåt
Likt tiden
Skillnaden är att tåget
Gör uppehåll
För avstigande




Fri vers av AA VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-12-12 12:01



Bookmark and Share


  Filosofen2
Mycket bra skrivet.

Virvelvinden drar oss via tidens
hastighet, då ljusets styrka
får livet att ändra riktning
2012-12-12
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP