Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Have some fun!

Lets have some fun

Yust you and me!




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 211 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-12 14:38



Bookmark and Share


  Suss Petersson
Tack..jag kände mig lite ensam men du ville att jag skulle le. *ler*
2012-12-13

  Maj-Lis VIP
Ett stort leende :))
2012-12-12

  Ewa-Britt Nilson VIP
OK! Roligt
ska´de´va´
sa Du... Det blir
det nog, den på bilden
"vilden" då blir ni tre...
Man undrar vad ska då ske...
2012-12-12

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
låter härligt!
2012-12-12

  Angel of love
Haha, ler redan! Underbar bild!
2012-12-12

    ej medlem längre
thats the way...
2012-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin