Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att vilja hjälpa någon man älskar, som inte släpper en inpå


Syster

Syster


Jag har tuggat samma tuggummi som du.
Bitit dig i skinnet.
Slitigt dig i håret.
Ätit upp dina salta bildäck som du gömde under madrassen.
Hånglat med din första pojkvän
Och varit avundsjuk på ditt rum.

Jag Älskar dig hopplöst
Jag är alltid där, förstår du det?
Göm dig inte, jag ber.
Kom fram och jag kommer göra allt för att hjälpa dig upp.

Det är interna namn som Soviett, och syskon-emellan blickar som ingen någonsin kommer förstå sig på. Men jag vet, och jag hajjar.
Vill du ha en krona? Kom, jag ger dig två.

Låt mig fortsätta vara den som rår om dig mest, för jag kommer inte sluta.
Kärlek, från lillasyster




Fri vers av G-C
Läst 197 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-12-12 18:01



Bookmark and Share


  Fräkniga svanen
tror jag vill stjäla den och ge min syster.
2012-12-12
  > Nästa text
< Föregående

G-C
G-C