Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där jag kan släppa ansvaret

Kryper in i din famn

mitt hjärta i dina händer


Vilar min själ

i din kärlek


För att våga möta gränsen




Fri vers av livsdans
Läst 213 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-12-12 20:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Våg av tillit
att vila i annan
för egenmöte
2012-12-16

  Lars Hedlin
Fint o varmt
2012-12-14

  Elwania
skönt att få känna så
2012-12-12
  > Nästa text
< Föregående

livsdans
livsdans