Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Busläsning?

Från 20 läsningar och 2 besök på sidan igår för hela dagen

till 95 på 20 min ikväll och 17 besök utan nyskrivet.

Någon driver med mig?




Övriga genrer av Lars Svedin VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-12-12 23:26



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
Även slumpen är på det extremt stora hela faktiskt normalfördelad ...
... då kan det bli precis så där som du beskriver
och då är det normalt och inte någon som med dig driver ...
2012-12-13

    ej medlem längre
Universum som skojar med dig?
2012-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP