Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Läste i kväll den 13 december om att försäkringsbolaget Skandia efter tvekan vill ge föräldrarna till ett fyraårigt barn som togs ifrån dem.


125.000 kroner

 

 

125.000 kronor

för barns liv?

Det är 31.250

för var och ett

i ett fyraårigt barn.

 

Det är vad ett försälringsbolag

anser efter tvekan

ett barn är värt.

 

Jag tror att de föräldrarma

hellre skulle han sitt barn i livet

än alla miljoner i världen! 




Fri vers (Fri form) av M M Mannheim VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-12-13 22:43



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Man blir ordlös...
2012-12-15

  Ljusletaren
Man slutar aldrig med att förvånas/ kram
2012-12-14

  ResenärGenomLivet VIP
...man bara gapar...ett liv går inte att värderas i pengar...!!!
2012-12-14

  Magica VIP
...och vem styr?...
2012-12-14
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP