Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Love Joy and passion!

Love Joy and passion

Come and fill your life

Come on and be true

Love Joy and passion




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 265 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-12-14 08:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
just awesome :)
2012-12-16

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
Just så, lev livet med kärlek, glädje och passion. Det borde ju vara själva grejen.
2012-12-14

    ej medlem längre
That´s the way to live...
2012-12-14

  Angel of love
Alltid, gör ju livet!
2012-12-14

  Federico Romano
Yes! And nice photo..
2012-12-14

  Ewa-Britt Nilson VIP
GO ON
& ON SO
ALWAYS DO!
2012-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin