Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du fyller min själ

jag kan inte färga världen svart
för inom mig glöder kärleken
jag kan inte gråta mer
för honugsrosa bubblor fyller min själ
jag kan inte hata allt jag ser
för jag har funnit lyckan i livet
i dig
i mig
i oss
i världen
honugsrosa bubblor fyller min själ




Fri vers av Paulina
Läst 507 gånger
Publicerad 2006-02-16 22:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Paulina
Paulina