Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återvändsgränd

Jag tycks ha fastnat
i en återvändsgränd
där saknaden
av dina andetag
är det som skiljer mig
från världen utanför

En värld
som tycks passera förbi
alltför fort
lämnades mig
- i gränd av mörker




Fri vers av Paulina
Läst 553 gånger
Publicerad 2005-08-25 22:20



Bookmark and Share


  Sandra Sörlöv
Väldigt vacker och fint skriven. Gillar den!
2005-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Paulina
Paulina