Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har redan en dikt som börjar så, men det är något med den meningen som får mig att vilja skapa


Det droppar regndroppar i ögonen

Det droppar regndroppar i ögonen
och plötsligt försvinner allt
Hela världen suddas ut framför mina ögon
jag är tillbaka på startrutan
bara att den här gången är jag bruten
slagen
bortslängd
inte länge önskvärd
Och vad gör man då?
När man ska passera gå men inte vet vart man ska
kan inte ta sig tillbaka
kan inte ta sig fram
utan står still och trampar på samma ställe

Det droppar regndroppar i ögonen
i morgon ska jag sluta gråta




Fri vers av Paulina
Läst 426 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-02-16 22:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Paulina
Paulina