Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(ingen titel)

Jag vågar knappt andas
i rädslan för att vakna
och upptäcka att livet
bara är en dröm




Fri vers av Paulina
Läst 527 gånger
Publicerad 2005-08-10 18:40



Bookmark and Share


  The Stargazer
Den här lilla dikten har legat bland favorierna på min sida ett tag nu men jag har inte känt att jag varit redo att kommentera den, för jag vet ärligt talat inte vad jag ska skriva. Jag gillar den, massor. Den är verkligen bra. Men jag kan inte riktigt sätta fingret på varför, inte riktigt förklara min kärlek till den på ett tillfredställande sätt. Så du får nog nöja dig med att jag påpekar att den är riktigt bra helt enkelt. Men jag håller med Gizela om att "av rädslan" låter bättre.
2005-09-22

  Gizela Svensson
Jag gillar den, otroligt mycket. Inte för jag riktigt överensstämmer med innehållet, men fortfarande är den väldigt vacker.
Det enda som stör mig är lite "i rädslan", ska det inte vara "av rädslan"?
2005-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Paulina
Paulina