Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom med mig!

Kom med mig till min hemliga plats

Glöm allt runt omkring ingen hittar oss här




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 214 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-12-14 16:39



Bookmark and Share


  chrissie
Vackert att bara vara en stund i kärlek
2012-12-15

  Dufvenberg

Erotisk och vacker bild.
Erotisk och vacker text.
2012-12-15

  mare VIP
Bilden är vacker
kärleken är vacker !
2012-12-15

  Anya VIP
Fint, hemliga platser är härliga...
2012-12-15

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
skönt att bara gömma sig för omvärlden och bara uppslukas av varandra
2012-12-14

    ej medlem längre
så bra! å bild..
2012-12-14

  Federico Romano
Den var bra.. & bilden..
2012-12-14

  Maj-Lis VIP
Fint...och fin bild
2012-12-14

  Angel of love
Kort och alldeles perfekt! Och vilken underbar bild!
2012-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin