Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Written in blood!

Written in blood
seeking inside

Finding my self
finding my roots

This is what Im made for




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 176 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-12-15 11:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
You are made of poetry!
2012-12-15

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
Ja, det är fint. Och hitta att man är människa, oavsett så har man en människas DNA. Och bör leva som en kärleksfull sådan, för det är vad vi är i allt det där tomrummet mellan materian.
2012-12-15

  Maj-Lis VIP
Kanske är de så
2012-12-15

    ej medlem längre
jaa.. kanske
2012-12-15

  Maj-Lis VIP
De kan man undra
2012-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin